НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА - РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)

НЕШО АВТОРИЗАЦИЈА -  РЕПЛИКА & ЌЕ БИДЕ (ДЕМО ТРАКИ)


Членот на велешката рап формација - Авторизација, Нешо, објави две негови соло траки кои до сега не биле издадени па самиот се реши да ги објави на youtube иако песните се постари и демо верзии.

Се работи за траките „Реплика“  (2016) и „Ќе Биде“ (2015).

Mоже да ги преслушате на линковите под текстот: