No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ

No Mercy - ПАЗИ СЕ БРАТЕ


Битола е градот во кој урбаната култура никогаш нема да престани да живее.

Доказ за тоа се големиот број на нови млади рап артисти кои секојдневно создаваат нови песни.

Денес ќе ви го претставиме најновиот рап артист кој пред некој ден ја издаде својата прва соло песна. Се работи за седумнаесет годишниот Омер со уметничко име No Mercy и песната "Пази Се Брате". Преслушајте на линкот подолу.