ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН

ПРВИТЕ ДВЕ ТРАКИ ОД КОМПИЛАЦИЈАТА БОНТОН НА РАП ТОН


Бонтон на Рап Тон е компилација составена од повеќе македонски рап артисти и продуценти во продукција на Перспектива Рекордс.

Компилацијата доживеа две промоции до сега, па секоја недела од сега па натаму ќе излегува по една од 16-те вкупно траки на официјалниот youtube канал на Перспектива Рекордс. 

Првите две траки кои што се објавени се Интрото - Битбоксот на Бокса (Пулс Екипа), и траката на Столе продуцирана од Grow.

Преслушајте ги на линковите под тексот: