С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН

С.А.М. - КАМЕН И КАТРАН


Ново свежо парче беше промовирано директно од Тетово, од страна на рап артистот С.А.М. кој со нова трака го најави својот соло албум кој е во обработка и наскоро ќе биде готов.

Како што кажа и самиот, дур се работи на албумчето неколку ствари ќе излезат на битови од артисти што ги слуша самиот он последните години и што го дефинираат неговиот начин на прваење рап.

За прва таква трака ви ја претставуваме „Камен и Катран“ која е снимана на битот од All Due Respect на Run The Jewles, продуцирано од El-P, Little Shalimar и Wilder Zoby.

Преслушај ја траката на линкот под текстот: