ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА

ШАБАЦ & МАРИЈА - БИТОЛА


Битола одсекогаш бил најопеаниот град во Македонија а таа традиција продолжија да го негуваат и битолските рапери.

Пред неколку години Коста Фристајлер ја издаде песната "Ова е Битола", потоа Дејан ТПЦ од Поетика и Боб ЕмСи ја издадоа песната со наслов "Граду Мој" а најновата песна за Битола која се појави заедно со видео запис е од Шабац од Б-Клан во соработка со Марија која ќе ја слушните во рефренот и е насловена исто како и градот под Пелистер.

На линкот подолу можи да го погледнете видео записот на Шабац и Марија.