СКИТЕР - МДМ (LYRICS ВИДЕО)

СКИТЕР - МДМ (LYRICS ВИДЕО)


Членот на скопкската рап екипа СКЦ Crew - Скитер, промовираше тазе трака пред неколку дена.

Се работи за траката „МДМ“ која целосно е продуцирана од Ангело СКЦ. За истата е изработено и lyrics видео, за чија обработка беа задолжени Ангело и Иван Ајнштајн.

Преслушај ја траката на линкот подолу: