СТР2 - „ШОК РАП“ (2017)

СТР2 - „ШОК РАП“ (2017)


Продуцирана од DJ Goce (SAF) , рекордирана во Bootlegz Basement Lab , несомнено , познавачите и следбениците на домашната рап сцена по социјалната медија ја дефинираат музичкава креација како исклучително солиден старт на  2017-та година.