ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА

ТОРЕАДОРС - ТОРМЕНТА


Тореадорите од Битола после неколку месеци ја прикачија нивната нова песна со име " Tormenta " ( После бурата ).

Оваа битолска рап група со својот униканет стил, ни приложи дел од проектот кој го спремаат подолг период.

Се надеваме дека нивниот начин на изведба ќе ги задоволи слушателите и ќе прикаже дел од тоа што точно спремаат за во иднина. Уживајте во звукот.