ВЕЦ - ГАЗИ ГИ

ВЕЦ - ГАЗИ ГИ


Ведран а.к.а. Вец е нов рап артист од Скопје.  

„Гази Ги“ е неговата прва трака. Агро звук со често менување на флоу-то.

Продуцирана е од страна на Иноматик, а снимена во Приземје Студио.

Преслушајте на линкот: