ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ

ЗМЕЈКО - СЕГА ЗНАМ


Уште една нова трака директно од Охрид од рап артистот Змејко пристигна во етер деновиве.

„Сега Знам“ е најновиот сингл од него, за чиј микс и мастер се погрижи самиот он. Битот е на Nupel Beats.

Уживајте во ова ново парче на Змејко: