ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ

ЗУМ - ТИВОК РЕВОЛТ


Битолскиот рап има иднина а тоа изминатата недела го докажаа Тореадорс, кои ги промовиравме во еден од претходните постови, а сега и Триумф, поточно Игор Зум, еден од тројцата членови на оваа млада рап група.

Триумф е група составена од тројцата членови: Мартин - Ѕвер, Евгениј - Генчо и Игор Зум. Позади себе имаат дестина песни. неколку настапи во Битола и Скопје и соработки со дел од битолските артисти.

Сега е време да навратиме на новитетот Игор Зум. Се работи за песната со наслов "Тивок Револт" која е снимена во студиото на Поетика и за целата продукција се погрижил Дејан ТПЦ. За сите други битни работи слушнете во линкот подолу.