ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН

ЗВУКОТ ОД ЈУГОТ - ЕДЕН ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА ЕДЕН


Лирика Рекордс е студиото од каде последните две недели излегоа многу новитети со битолски рап.

Последната песна која е издадена од ова студио е песната на "Звукот Од Југот" со наслов "Еден За Сите, Сите За Еден" и е продолжение на дисовите на ралација Алфа од Скопје против Дон Тонива и Луцифер а во оваа песна им се приклучи и Коста Фристајлер.