ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА

ЦЕНЕ ФТ. МОЕРТО - ТЕЖИНА


Уште еден сингл од младиот струмички рап артист Цене со кој го најавува своето ЕP - „Бледи Сенки“.

„Тежина“ е името на најновата трака на која гостува и српскиот рапер од Крагујевац - Mooerto.

Музички аранжман - Green Room Studio. Kовер - VNUG, видео ефекти Борис Наков (LAKAS). 

Преслушај: