ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО

ДЕТАЛ (ТВРДА ОСНОВА) - ДУХОВНО МРТВИЛО


Крсте а.к.а Детал е рап артист и член на дуото Тврда Основа од Радовиш. Тој пред неколку дена ја презентираше првата трака од неговиот проект - албум наречен „Духовно Мртвило“, која го носи и името на албумот.

Албумот е составен од 7 траки со по 7 строфи и правилно требаше да биде објавен на 07.07.2017 година но неговоата промоција се одложи. Со оваа трака артистот го најавува својот проект кој во скоро време треба да биде објавен целосно. 

Битот е на Детал, а семплот на гитарата е на Коста Петрески. Преслушајте: