ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА

ПРОЕКЦИЈА И ДВД ПРОМОЦИЈА НА "СЛОЖУВАЛКА" ВО КИНО МИЛЕНИУМ

Екипата на  ХипХоп Македонија која се бави со хип-хоп активизам  ги поканува сите љубители на хип-хоп...