РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)

РАП ПОЗИТИВ ФТ. DRUNK FLOW x ЛИРИКОВЕН ПИРОМАН & МИКА - СКОПСКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА (LYRICS ВИДЕО)

Нов сингл и колаборација меѓу повеќе скопски артисти објави екипата на Рап Позитив на својот официјален youtube...